Thysa Zevenbergen

Blog by Thysa Zevenbergen about Thysart news

Follow along as Thysa Zevenbergen tells her story as a vanlife illustrator and artist. Her adventures on the road traveling in her beloved mercedes 207D, her artshows and her books written together with Ru de Groen.

KUNSTZINNIG EDAM, Kaasmarkt, Edam

shapeimage_2.png

KUNSTZINNIG EDAM 2015


THYSART (Thysa Zevenbergen 1987) lijkt met haar mesjes haarfijn-uitgesneden vogels uit papier te toveren. Elke luchtige snede die zij met de hand in het papier zet is uniek en komt van haar hart, geen enkele veer is hetzelfde. Met dit meditatieve technisch-werk verteld de kunstenares haar verhaal. Voor THYSART is iedere vogel die zij maakt een  ontplooiing van haarzelf, zij staan symbool voor het gevoel van ultieme vrijheid en het durven vliegen naar wie we horen te zijn.

Vorig jaar nam THYSART ook deel aan kunst aan huis route met haar olieverf stadsgezichten van Edam.